Hjælp – ny medarbejder søges

aug - 2016

HJÆLP…
Jeg begynder at have alt for travlt og har besluttet at få mig min 1. fuldtids medarbejder.

Mit lille personlige firma har fået så meget at lave, at jeg leder efter en fuldtids medarbejder. Jeg søger en grafiker med et kreativt gen, og lyst til at arbejde inden for med mange forskellige områder og kunder. Det skal være en der er hurtigopfattende, selvtænkende og god til at følge et brief.

360 Degree er placeret i København, og ligesom de fleste kunder. 360 Degree fungerer som fuld-service reklamebureau. Det betyder, at der er opgaver indenfor web, alm. grafisk arbejde, tryk, 3D, video samt alm. marketing rådgivning. Mine kunder er både store og små firmaer, med forskellige behov. Det er ikke nødvendigt at du er verdensmester til alt, eller at have mange års erfaring, men jeg forventer at du har styr på dine grafiske værktøjer, og at  du er hurtig til at lære.

Jeg søger IKKE en freelancer, men en der har lyst til at være med til at skabe kreative løsninger og med tiden få bygget flere og flere kompetencer på. Du vil komme til at arbejde på mine projekter, og med tiden køre dine egne. 360 Degree er et firma i vækst, håber du har lyst til at være med til dette.

Ellers kig rundt på hjemmesiden og få en fornemmelse om det er noget for dig !

nyhed
Ingen kommentarer

Der er lukket for kommentarer.