Persondata

360 Degree behandler nogen gange persondata som led i udførelsen af de opgaver vi løser for vores kunder. Vi respekterer vores kunders privatliv og behandler persondata i overensstemmelse med Persondataloven og firmaets persondata-aftale.

Mail-hosting:
Vi har adgang til mail-konti hos de kunder der får hostet mail-service hos os. Passwords gemmes i en sikret database. Passwords til database ændres hvert halve år, og vi tilgår kun disse konti ved specifik tilladelse fra kunden.

Web-hosting:
Vi har adgang til alt indhold på de hjemmesider vi hoster for vores kunder. Her behandler vi kun data som kunden selv frivilligt har afgivet. Passwords gemmes i en sikret database. Password til database ændres hvert halve år, og vi tilgår kun hjemmesiden ved ændringer/opdateringer når kunden giver tilladelse eller beder om dette.

Data-rettigheder:
360 Degree har ingen rettigheder til kunders data bortset fra retten til at anvende dem til anonyme statistiske og driftsmæssige forhold.

Sletning af data:
Data gemmes som udgangspunkt altid. Således kan vi bedst og hurtigst muligt kan servicere vores kunder. Hvis vi får direkte besked om at slette data imødekommes dette naturligvis med det samme.

 

Ingen kommentarer

Der er lukket for kommentarer.